Kungsbacka

Tandteknik

-en yrkesskicklig partner runt hörnet

hillevi

Jag som driver Kungsbacka Tandteknik heter Hillevi Wennerberg och har över 30 års erfarenhet som tandtekniker.

Även om verksamheten här i Kungsbacka startades 2011 har jag lång erfarenhet av att driva eget dentallaboratorium. Redan 1987 startade jag mitt första labb, Två Tandtekniker, tillsammans med en kollega. Sedan dess har jag arbetat med att utveckla min kompetens inom tandteknikområdet, ta till mig ny teknik i ett tidigt skede och ligga långt framme i utvecklingen. Allt för att kunna erbjuda mina kunder arbeten av högsta kvalitet och omtalat god service.

Närproducerat och tillförlitligt

På Södra Torggatan 6 i Kungsbacka hittar du Kungsbacka Tandtekniks välutrustade dentallabb. Här erbjuder jag fullservice inom tandteknik och levererar arbeten med hög kvalitet och estetik. Idag använder jag mig av den moderna CAD/CAM-tekniken för att designa kronor och broar. Och jag arbetar enbart med säkra och beprövade material.

Fast ett förstklassigt tandtekniskt arbete handlar inte bara om modern teknik. Att samarbeta med mig innebär också att vi har direktkontakt och nära kommunikation. Allt för att patienten ska få bästa tänkbara lösning. Att jag dessutom finns nära dig gör vardagen så mycket enklare.

 

 

Välkommen på ett tandteknikerbesök, Södra Torggatan 6, en trappa upp, i Kungsbacka!

 

Hillevi Wennerberg
Kungsbacka Tandteknik.